Hjem > Nyheter > Bransjenyheter

Forskjellen mellom hjemmetjenesteseng og medisinsk pleieseng

2023-03-16

Det er ingen forskjell i funksjon mellomhjemmetjeneste sengog legesengen. Det kan bare sies at utformingen av hjemmesengen er mer personlig, mens den medisinske sengen ikke har sans for design. Den legger vekt på mer praktisk, og de tilsvarende grunnleggende funksjonene er fullført. , det vil si at den ene brukes hjemme og den andre brukes på sykehuset.
Hjemmesenger er forskjellige fra medisinske sykepleiesenger i funksjon. Medisinsk pleieseng er et pleiesengprodukt som brukes på sykehus og andre steder. Den har høye krav til konsistens i struktur og funksjon, og har relativt få persontilpassede krav til pleiesenger. Men hjemmesykepleiesenger er ikke tilfelle. Hjemmesenger leveres stort sett til en enkelt kunde, og ulike hjemmebrukere har ulike krav til hjemmesykepleiesenger. Til sammenligning legger de mer vekt på de personlige funksjonene til pleiesenger.
Pleiesenger er delt inn i manuelle og elektriske. Nå er de alle multifunksjonelle pleiesenger. Når du velger en pleieseng, bør du være oppmerksom på følgende punkter:
1. Sikkerheten og stabiliteten til ammesengen. Den generelle sykepleiesengen er rettet mot en pasient som har begrenset bevegelighet og er sengeliggende over lengre tid. Dette stiller høyere krav til sengens sikkerhet og stabilitet.
To, praktisk

Pleiesenger er delt inn i elektriske og manuelle. Manual er egnet for et kortvarig sykepleiebehov hos pasienter og løser et vanskelig sykepleieproblem på kort tid. Electric passer for familier med langtids sengeliggende pasienter som ikke kan ta vare på seg selv, men den relative prisen vil være mye dyrere enn manuell.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept